Genç Gönüllüler Yaşadıkları Kentlerin Kültürlerini Keşfediyor

Petrol Ofisi’nin stratejik ortağı Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi gençlerin “Kent ve Çocuk: Kars’ı Yeniden Keşfediyoruz!” adlı projesi diğer illere model oluşturuyor.

Petrol Ofisi’nin stratejik ortağı Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi gençler Kars’ta gençlerin yaşadıkları kentin kültürünü yakından tanımalarını, böylelikle kültürel mirasın gelecek nesillere en canlı şekilde aktarılmasını sağlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. İlki 2009 bahar aylarında tamamlanan projenin ardından Kars’ta Anadolu’nun çeşitli yerlerinden 50 üniversiteli gencin katıldığı bir atölye çalışması gerçekleştirildi. Şirketimiz de atölye çalışmalarına katılmak ve gençlerin çalışmalarının ulusal basına yansımasını sağlamak için Kars’taydı.

Petrol Ofisi olarak, toplumsal gelişimi sürdürülebilir kılacak projeler geliştirmeye, uzun soluklu projelerle geleceğe yatırım yapmaya büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Anadolu’nun köklü kültürlere sahip diğer illerine örnek olacak proje hayata geçirildi. Söz konusu proje ülkemizin benzersiz, zengin kültürünün gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Çeşitli illerden gelen gençlerle gerçekleştirilen atölye çalışması da, çalışmaların sürekliliğin sağlanması açısından umut veriyor.

“Kent ve Çocuk: Kars’ı Yeniden Keşfediyoruz!” projesinde Kars’ta yaşayan TOG gönüllüsü üniversiteli gençler özel olarak tasarlanan bir eğitim aldıktan sonra, yine Kars’ta yaşayan ilköğretim öğrencilerine eğitmenlik yaptı. Tüm gençler, hep birlikte katılımcı, yaratıcı, farklı düşünmeye teşvik eden yöntemlerle entlerini keşfettiler. Proje 600 ilköğretim öğrencisinin katılımı ile bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 50 üniversiteli genç, kültürel mirasa ilişkin farkındalık eğitimlerini bu kez daha önce proje katılımcısı olan ilköğretim öğrencilerinden aldı. Çalışmalarda yer alan gençler eğitim, söyleşi ve müze ziyareti gibi çeşitli etkinliklere katılırken, Molokan Köyü’nü ve Anı Harabeleri’ni gezme fırsatı buldu.


"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim