Maximum Kart sahipleri yolların keyfini Petrol Ofisi’yle çıkartıyor

Petrol Ofisi ve bankacılık sektörünün önde gelen ismi İş Bankası ortaklığıyla gerçekleştirilen kampanyada; Maximum Kart sahipleri İş Bankası Maximum pos cihazlarından farklı günlerde tek seferde yaptıkları 100 TL ve üzeri alışverişlerin üçüncüsünde 30 TL, beşincisinde toplam 60 TL Maxipuan kazanıyorlar.


Lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi müşterilerinin yolculuklarını zevkli hale getirmeye devam ediyor. Maximum Kart sahipleri, 3 Temmuz - 15 Ağustos 2010 tarihleri arasında anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yaptıkları 100 TL ve üzeri alışverişlerin üçüncüsünde 30TL Maxipuan, beşincisinde 60TL Maxipuan kazanıyorlar. Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartları da kampanyaya dahildir.



Kampanya hakkında:
Kampanya Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında 3 Temmuz-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında, Maximum Kart sahipleri Maximum POS cihazlarından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinin üçüncüsüne 30 TL, beşincisine 60 TL değerinde ilave MaxiPuan kazanacaklardır. Bir müşteri en fazla 60 TL ilave MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazındadır.
Aynı gün içinde kampanyaya dahil anlaşmalı istasyonlardan yapılacak 100 TL ve üzerindeki alışverişlerinden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Kazanılan ilave MaxiPuanlar kampanya bitiş tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde kartlara yansıtılacaktır. Söz konusu MaxiPuanların son kullanım tarihi 26 Ağustos 2010’dur.
Şirket Kredi Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyadan Maximiles kredi kartlarıyla da yaralanılabilir, Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maximil’e dönüştürülemez ve Avans Maximil kapatmakta kullanılamaz. Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir.
Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır. İş Bankası Bankamatik kartları ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin bankamatik kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi: www.maximum.com.tr.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim