Kıbrıs Türk Petrolleri, Bugüne Dek Elde Edilen En Yüksek Yakıt Ekonomisi Değerini KKTC Yollarına Taşıdı

K-Pet tarafından KKTC’de satışa sunulan Yeni Nesil V/Max EuroDizel ve Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin akaryakıt ürünleri, bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini sağlıyor. 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sunan yeni nesil akaryakıtlar, ayrıca güç artışı, daha uzun motor ömrü, daha sessiz sürüş gibi faydaların yanı sıra, düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.


KKTC’nin en yaygın satış ağına sahip lider akaryakıt şirketi K-Pet, bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değeri ile müşterilerine fayda sağlamaya devam ediyor. Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım şirketi ve K-Pet’in ana sermayedarı Petrol Ofisi’nin yılda 15 milyon dolarlık yatırımla geliştirdiği yeni nesil akaryakıt ürünleri, benzinli ve motorinli, eski ve yeni teknolojili tüm araçlarda 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sağlıyor.

KKTC’de sadece K-Pet tarafından satışa sunulan Yeni Nesil V/Max EuroDizel ve Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin akaryakıt ürünleri, bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Basın toplantısına, K-Pet Genel Müdürü Cem Arat, Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen ile Petrol Ofisi Pazarlama Müdürü Acun Güneş katıldılar ve bilgiler aktardılar.

K-Pet’in Genel Müdürü Cem Arat, “% 65 pazar payı ile lider olduğumuz KKTC’de, halkımıza 87 istasyonumuzla hizmet veriyoruz.” diyerek, müşterilerinin beğenisi ve güvenine, onların beklentilerini çok yakından takip edip; onlara en yüksek teknolojili ve en iyi akaryakıtları sunarak layık olmayı bir sorumluluk olarak gördüklerini dile getirdi.

Arat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni Nesil akaryakıt ürün gamımız, hem motorin, hem de benzin ürünlerinde her zamankinden daha fazla yakıt ekonomisi sunuyor. Her 100 litrede, 4 litreye varan bir yakıt ekonomisi sağlanıyor; bu bugüne dek elde edilmiş en büyük değerdir. Bu ürünler, düşük emisyon değerleri ile de çevre korumasına katkı sağlıyorlar.”

K-Pet tarafından satışa sunulan yeni nesil akaryakıtların, tasarrufun yanı sıra, güç artışı sağladığını ve motor ömrünü uzattığını da dile getiren Arat sözlerini, “Yeni nesil akaryakıt ürünlerimiz, K-Pet ve Petrol Ofisi için özel olarak geliştirildi, en itibarlı bağımsız kuruluşlarca test edildi. Bu testler sonrasında, gururla söylüyorum ki; K-Pet müşterilerinin kullanımına sunduğumuz akaryakıtlarımız, en teknolojik, en kaliteli ve en fazla ekonomi sağlayan akaryakıt ürünleridir” şeklinde sürdürdü.

vHem Benzin, Hem Motorinde, Eski ve Yeni Teknolojili Araçlar için En Yüksek Yakıt Ekonomisi

Toplantıda söz alan Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen, Yeni Nesil V/Max EuroDizel, Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 Oktan ve Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 97 Oktan hakkında teknik bilgiler aktardı. Teközgen, Yeni Nesil akaryakıt ürünlerinin, bugüne dek elde edilmiş en yüksek değer olan 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi değerini, hem benzin, hem de motorinde, eski ve yeni teknolojili tüm dizel araçlarda sağladığını dile getirdi.

Teközgen şunları söyledi: “Yeni Nesil V/Max EuroDizel ürünümüz, akaryakıt katkılarında dünyanın bir numarası olan Afton Chemical ile 10 yılı aşkın süredir işbirliğimiz çerçevesinde, Petrol Ofisi ve K-Pet için özel olarak geliştirildi. Ürünümüz, dünyada ilk kez kullanılan GreenClean teknolojisi sayesinde aracın katkısız sıradan yakıtla kullanılması durumunda motorda oluşan kalıntıları hızla temizliyor, tekrar oluşumunu engelliyor. Düzenli kullanıldığında, yakıt ekonomisi alanındaki en yüksek değerin yanı sıra, güç artışı ve uzun motor ömrünü sunuyor. Daha sessiz ve keyifli bir sürüş elde ediliyor, düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.”

Benzin ürünlerinin geliştirme çalışmalarında, dizel ürün de olduğu gibi, akaryakıt katkıları endüstrisinde dünyanın bir numarası Afton Chemical ile işbirliği yapıldığını söyleyen Teközgen, “Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz, DIG (Direkt Püskürtmeli Benzin) motorlarda da etkin, patentli özel formülü sayesinde enjektör ve sübaplarda üstün temizlik sağlayarak yakıt sisteminde ve motorda tortu oluşumunu önlüyor. Formülündeki etken maddeler ve sürtünme önleyiciler sayesinde motorda sürtünmeden oluşan kayıpları azaltıyor, motoru koruyarak verimliliğini artırıyor, emisyonları düşürüyor. Böylece, motordan en yüksek güç ve performansın alınmasını sağlıyor. Yüksek motor temizliği ve koruması sağlayan Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin serisi 88 kat temizlik sağlıyor. Yapılan testlerde; sıradan yakıtlar emme valflerinde 356 mg tortu bırakırken, Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin serisi bu tortuların neredeyse tamamını temizliyor” dedi.

Teközgen, akaryakıtta son teknolojiyle geliştirilen Yeni Nesil V/Max EuroDizel ve Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin’in, İngiltere’de bulunan Bağımsız Tickford Powertrain Test Merkezi’nde ve Afton’un İngiltere ve Amerika’da bulunan test merkezlerinde test edildiğini de sözlerine ekledi.

Reklam kampanyası da çok beğenildi

Petrol Ofisi Pazarlama Müdürü Acun Güneş ise, yeni nesil akaryakıt ürünlerini için gerçekleştirilen reklam kampanyası hakkında bilgiler verdi ve “”Müşteri beklentilerini araştırdığımız zaman, marka tercih kriterlerinin birinci sırasında yakıt kalitesinin geldiğini gördük. Tuketiciler, kullandıkları akaryakıtın kaliteli olmasının yanı sıra ekonomi ve daha yüksek performans sağlamasını talep ediyorlar. Biz de bu kapsamda mesajımızı daha önce akaryakıt sektöründe hiç ulaşılamamış ve çok iddialı bir söylem olan “her 100 litrede 4 litreye varan tasarruf” çevresinde kurguladık” dedi.

50 TL’lik akaryakıt alışverişi ile Opel Corsa kazanma fırsatı

Acun Güneş, sözlerine şöyle devam etti: “Müşteri memnuniyetine odaklanmış bir hizmet anlayışı ile faaliyetlerini şekillendirmekte olan Kıbrıs Türk Petrolleri’nin odağında kaliteli yakıtlar satmanın yanı sıra müşterilerin ödüllendirilmesi de bulunmaktadır. Bu hedef doğrultusunda, 1 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında Kıbrıs Türk Petrolleri istasyonlarından 50TL’lik akaryakıt alışverişi yapan müşterilerimize 3 Opel Corsa’dan birini kazanma fırsatını sunuyoruz.”


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim