Petrol Ofisi %4 Yakıt Ekonomisi Devrini Benzinde de Başlatıyor.

Türk tüketicisine sadece Petrol Ofisi tarafından sunulan ve bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değeri, artık benzinli araç sahiplerine de sunuluyor.. Petrol Ofisi tarafından geliştirilen Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 ve 97 Oktan, düzenli kullanımda % 4’e varan yakıt ekonomisi sağlıyor. Güç artışı, daha uzun motor ömrü, daha sessiz sürüş gibi faydalar da sunan ürünler, 40 km/s – 100 km/s ivmelenme süresini de % 9’a varan oranda kısaltıyor. Petrol Ofisi’nin Yeni Nesil V/Max Performans Serisi akaryakıtları, ayrıca düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.

16 Nisan 2010, İstanbul – Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini, dizel araçlardan sonra benzinli araç sahiplerinin de hizmetine sundu. Petrol Ofisi tarafından geliştirilen Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 ve 97 Oktan, tüketicilere düzenli kullanımda % 4’e varan yakıt ekonomisi sağlıyor.

"Müşterimize ve ekonomiye her zaman en yüksek değeri sunmak için yatırıma devam"

Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır, müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak için yatırımlarını ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi. Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sürekli yaptığımız araştırmalar bize iki şey gösteriyor: Birincisi, müşterilerimiz bizi çok yüksek bir noktada konumlandırıyor, ikincisi ise, bizden beklentilerini de aynı şekilde yüksek tutuyor. Biz de müşterimizin gözündeki değerimizin sorumluluğu ile, onlara en iyi ürünleri sunmayı görev biliyoruz. Ürün geliştirme faaliyetlerine yılda 15 milyon dolar bütçe ayırıyoruz. Dünyanın bu alandaki bir numaralı kuruluşu Afton Chemical ile işbirliği yapıyoruz. Bu çalışmalarımız neticesinde, Yeni Nesil V/Max Performans Serisi ürün ailemiz, benzin ve motorin yakıtlarının tümünde, % 4’e varan oranda yakıt ekonomisi sunuyor. Sektörde bugüne kadar elde edilmiş en yüksek değeri sunan ilk ve tek kuruluş olmaktan gurur duyuyoruz."

Ertan Çakır, Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 ve 97 Oktan için hazırlanan TV reklam kampanyasında da, Yaban karakteri ile izleyicilerin sevgisini kazanan Fırat Doğruloğlu’nun yer alacağını söyledi. Sevimli karakter Yaban ve sinemanın büyük ustası Kadir İnanır’ın rol aldıkları Petrol Ofisi’nin bir önceki reklam filmi, çok büyük beğeni toplamıştı.

Özel patentli yüksek teknolojili katkı maddeleri

Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen, Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 Oktan ve 97 Oktan hakkında teknik bilgiler aktardı. Benzin ürünlerinin geliştirme çalışmalarında, dizel ürün de olduğu gibi, akaryakıt katkıları endüstrisinde dünyanın bir numarası Afton Chemical ile işbirliği yapıldığını söyleyen Teközgen, “Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz, DIG (Direkt Püskürtmeli Benzin) Motorlarda da etkin, patentli özel formülü sayesinde enjektör ve sübaplarda üstün temizlik sağlayarak yakıt sisteminde ve motorda tortu oluşumunu önlüyor. Formülündeki etken maddeler ve sürtünme önleyiciler sayesinde motorda sürtünmeden oluşan kayıpları azaltıyor, motoru koruyarak verimliliğini artırıyor, emisyonları düşürür ve %4’e varan yakıt ekonomisi sağlıyor. Bu değerler, hem eski, hem de yeni teknolojili benzinli motorlarda geçerli oluyor” dedi.

Teközgen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz motordan en yüksek güç ve performansı alınmasını sağlıyor. Yüksek motor temizliği ve koruması sağlayan Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin serisi 88 kat temizlik sağlıyor. Yapılan testlerde; Sıradan yakıtlar emme valflerinde 356 mg tortu bırakırken, yeni nesil V/Max Kurşunsuz Benzin serisi bu tortuların neredeyse tamamını temizliyor.Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz akaryakıtlarımız, ayrıca düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.”

Teközgen, akaryakıtta son teknolojiyle geliştirilen Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz, İngiltere’de bulunan Bağımsız Tickford Powertrain Test Merkezi’nde ve Afton’un İngiltere ve Amerika’da bulunan test merkezlerinde test edildiğini de sözlerine ekledi.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?



"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim