Petrol Ofisi GS Bonus Card sahiplerine avantaj sağlıyor.

GS Bonus Card artık Petrol Ofisi istasyonlarında Positive Puan kazandırıyor. Yapılan işbirliği ile GS Bonus Card sahipleri Petrol Ofisi istasyonlarında, Positive Card avantajlarından yararlanabilecekler. Ayrıca, ilk 3 ay tam 3 kat puan avantajı tüm GS Bonus Card sahiplerini bekliyor. Taraflar arasında işbirliğine dair anlaşma 23 Mart’ta imzalandı.


Positive Card özelliği artık Galatasaray’da

Sektörünün en yaygın sadakat programı Positive Card’ın avantajlarını, spor sektörüyle buluşturma programı çerçevesinde Galatasaray ile işbirliği gerçekleştirdiklerini dile getiren Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır, şunları söyledi: “Petrol Ofisi olarak, spora, sporcuya ve sporsevere verdiğimiz destek gün geçtikçe çeşitleniyor, büyüyor. Türkiye’nin önde gelen spor camiası Galatasaray ile başlattığımız işbirliğinde taraftarlar, elde ettikleri bireysel avantajların yanı sıra gönül verdikleri kulüplerine de kazandırıyor, böylece spora ekstra kaynak yaratılıyor.”


Çakır, GS Bonus Card sahiplerinin, seçkin bir hedef kitle oluşturduğunu vurgulayarak “İşbirliği ile hem GS Bonus Card sahibi taraftarlar, hem de Galatasaray Spor Kulübü fayda elde ediyor. Ürün ve hizmetlerimizi tercih eden Galatasaraylılar, bu işbirliği kapsamında GS Bonus Card ile Petrol Ofisi istasyonlarında puan toplayabilecek ve birbirinden değerli hediyelere ulaşabilecekler. Üstelik 3 ay boyunca kazanacakları 3 kat puan ile bu hediyelere çok daha çabuk sahip olabilecekler. İşbirliğimiz 15 Nisan 2010’dan itibaren kampanya dahilindeki tüm Positive Card istasyonlarında geçerli olacak. Bununla birlikte diğer spor kulüpleri ile anlaşmalarımız ve görüşmelerimizi de aynı çift taraflı kazanç prensibiyle sürdürüyoruz.” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Haşhaş “ Kısa sürede büyük başarı elde ederek 80 bini aşkın Galatasaraylı tarafından kullanılan GS Bonus Card ve akaryakıt sektörünün lider kuruluşu Petrol Ofisi ile Çok önemli bir işbirliği anlaşması imzaladık. Petrol Ofisi’nin yaygın akaryakıt istasyonu ağını ve üstün hizmet kalitesini hem taraftarımızın hem de kulübümüzün kazanacağı bir modelle sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Petrol Ofisi ile işbirliğimizi daha geniş platformlarda yepyeni projelerle devam ettirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Petrol Ofisi’nin hediye puanları şimdi GS Bonus Card’da

Bu işbirliği Galatasaraylıları, Petrol Ofisi’nin ödüllerle dolu dünyası ile tanıştırıyor.

Kaliteli ürün ve hizmet sunmanın yanı sıra, tüketicinin hayatını kolaylaştırmak ve daha fazla fayda sağlamak hedefi ile kurgulanmış olan Positive Card’ın hediye katalogunda, 80’e yakın kaliteli ve birbirinden şık hediye GS Bonus Card sahiplerini bekliyor.

Kampanya çerçevesinde Galatasaray Spor Kulübü, Garanti Bankası ve Denizbank işbirliğinde tüketiciye ulaşan, kredi kartı ve ön ödemeli kart özellikleri de taşıyan GS Bonus Card’lar, Positive Card özelliği ile birleştiriliyor. Böylece, GS Bonus Card sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarında yapacakları akaryakıt ve LPG alışverişlerinden puan kazanabiliyor, biriktirdikleri puanlar ile Positive Card hediye katalogunda elektronikten oyuncağa, mutfak aletlerinden araç aksesuarlarına kadar çeşitli kategorilerde ürün seçebiliyor, Petrol Ofisi kampanyalarına katılabiliyorlar.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim