Petrol Ofisi Yılbaşı talihlileri Mercedes’lerine kavuştu

Müşterilerine en iyi ve en gelişmiş akaryakıtları sunmak için bu alanda yılda 15 milyon dolarlık yatırım yapan Petrol Ofisi, Yeni Nesil V/Max EuroDizel ile bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini sağlıyor. 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sunan Yeni Nesil V/Max EuroDizel, ayrıca güç artışı, daha uzun motor ömrü, daha sessiz sürüş gibi faydaların yanı sıra, düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, yenilikçi ürün ve hizmetlerini sürekli olarak geliştirmeyi sürdürüyor; müşterilerine bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini sunuyor. Yeni Nesil V/Max EuroDizel, Afton Chemical tarafından Petrol Ofisi için özel olarak geliştirilen ve dünyada ilk kez kullanılan GreenClean teknolojisi sayesinde, eski ve yeni teknolojili tüm dizel araçlarda 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sağlıyor.

“Yılda 15 milyon dolar yatırımla, müşterilerimize en iyi yakıtları sunuyoruz”


Yeni Nesil V/Max EuroDizel’in tanıtımı için, İngiltere’de yer alan Afton Chemical Test ve Geliştirme Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır, Petrol Ofisi’nin sektör lideri olmasının yanı sıra, müşterileri için güvenilir bir yol arkadaşı olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi: “Müşterilerimizin güvenine, onların beklentilerini çok yakından takip ederek; onlara en yüksek teknolojili ve en iyi akaryakıtları sunarak layık olmak istiyoruz. Bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek için, ürün geliştirme faaliyetleri ile ilgili yılda 15 milyon dolar bütçe ayırıyoruz. Ürünümüzü bir kez kullanan tüketicinin, bir daha vazgeçememesi bize gurur veriyor. Müşterilerimize, ekonomiye ve çevrenin korunmasına değer yaratan çalışmalarımıza sektörümüzün öncü ve örnek kuruluşu olarak her zaman devam edeceğiz.”

“Ülke ekonomisine yılda çeyrek milyar dolara yakın katkı sağlanabilir.”

Petrol Ofisi’nin 2009 yılında yaklaşık 4,5 milyon metreküp (4.450.000 m3) motorin satışı gerçekleştirdiğini, bunun da yaklaşık %70’nin ulaşım sektörüne yapıldığını dile getiren Çakır, “Yaklaşık 3.115.000 m3 motorin, ulaşım sektörü tarafından tüketildi. Bu rakamları temel alacak olursak, satışlarımızın hepsinin Yeni Nesil V/Max EuroDizel olması halinde, yılda yaklaşık 125 bin metreküp tasarruf elde edileceğini söyleyebilirim. Bu tasarrufla da, ülke ekonomisine 375 milyon TL, yani çeyrek milyar dolara yakın katkı sağlanabilmesi mümkündür” dedi.

“Ağır vasıtada yılda 5.000 TL tasarruf”

Ertan Çakır, sözlerine şöyle devam etti: “Bugünün akaryakıt fiyatları temel alındığında, yılda 100.000 km yol yapan bir kamyon, Yeni Nesil V/Max EuroDizel kullanırsa, yılda yaklaşık sıradan yakıtlara göre 5.000 TL tasarruf sağlar. Yılda 50.000 km yol yapan hafif ticari araç ya da binek otomobil ise, Yeni Nesil V/Max EuroDizel kullandığı takdirde sıradan yakıtlara göre yılda yaklaşık 1.860 km daha fazla yol yapar.”

“Her gün bin ağaç dikmekle eş değer”

Bir ağacın, yılda yaklaşık 900 kg karbondioksit emilimi sağladığını da söyleyen Ertan Çakır, “Basit bir hesapla, yılda yaklaşık 125 bin metreküp motorin tasarrufu, yılda 365 bin, yani her gün bin adet ağaç dikmekle eş değerdir” dedi.

PO tarafından özel olarak geliştirilen teknoloji

Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen ise, Yeni Nesil V/Max EuroDizel’in sahip olduğu GreenClean teknolojisinin önemine değindi. Teközgen: “Bu teknoloji, aracın katkısız sıradan yakıtla kullanılması durumunda motorda oluşan kalıntıları hızla temizliyor, tekrar oluşumunu engelliyor. Düzenli kullanıldığında, yakıt ekonomisi alanındaki en yüksek değerin yanı sıra, güç artışı ve uzun motor ömrünü sunuyor. Daha sessiz ve keyifli bir sürüş elde ediliyor, düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor” şeklinde konuştu.

Teközgen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Akaryakıt katkıları endüstrisinde dünyanın bir numarası Afton Chemical ile birlikte geliştirdiğimiz Yeni Nesil V/Max EuroDizel, dünyanın en itibarlı bağımsız kuruluşlarınca test edildi. Bu testler sonrasında gururla söylüyorum ki; Yeni Nesil V/Max EuroDizel, en gelişmiş, en kaliteli ve en fazla ekonomi sağlayan dizel yakıt ürünüdür.”

Küresel uzmanlık PO ve Türk tüketicisinin hizmetinde

Toplantıda söz alan Afton Chemical Başkan Yardımcısı Mike Lewis ise, şirketin akaryakıt katkılarında ve performans yakıtlarında pazar ve teknoloji lideri olduğunu dile getirerek, müşterilerine küresel bir Ar-Ge ve üretim yapılanması ile hizmet verdiklerini söyledi. Afton Chemical Uluslararası Müşteri Direktörü Paul Mabley “Küresel uzmanlığımızı ve bilgimizi, Petrol Ofisi ve Türk tüketicileri için özel olarak ürettiğimiz bu ürüne aktardık.” derken Afton Chemical Uluslararası Teknoloji Müdürü Dr.John Bennett, Petrol Ofisi ile birlikte geliştirilen ve test edilen GreenClean teknolojisinin dünyada ilk kez kullanıldığını belirtti.

İngiltere’nin en itibarlı bağımsız motor test kuruluşu Tickford Powertrain Test Merkezi’nde gerçekleştirilen testlerin sonuçları, Yeni Nesil V/Max EuroDizel’in % 10 oranında güç artışı sağladığını onaylıyor. Ülkemizde de önemli otomotiv firmaları ve bağımsız teknolojik araştırma kurumları ile gerçekleştirilen yol ve şasi dinamometre testleri, Yeni Nesil V/Max EuroDizel ile 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi elde edildiğini doğruluyor.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?



"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim