Yakıt ekonomisinde bugüne dek elde edilen en yüksek değer

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım şirketi Petrol Ofisi, Yeni Nesil V/Max Performans serisi akaryakıtları ile, hem benzin, hem de motorinde bugüne dek elde edilebilmiş en yüksek yakıt ekonomisi değerine imza atıyor.


Petrol Ofisi tarafından, geliştirilen Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin ve Eurodizel akaryakıtlar, 100 litrede 4 litreye varan yakıt ekonomisi değeri sunuyor.

Petrol Ofisi, yeni nesil akaryakıtların geliştirilmesi için yılda 15 milyon dolar Ar-Ge yatırımı yapıyor ve bu alanda dünyanın bir numaralı kuruluşu Afton Chemical ile işbirliği yapıyor. Kurşunsuz Benzin 95 ve 97 Oktan, tüketicilere düzenli kullanımda % 4’e varan yakıt ekonomisi sağlıyor. Ülkemizin ve dünyanın en itibarlı bağımsız kuruluşlarında gerçekleştirilen testlerürünlerin kalitesini onaylıyor.

Yeni Nesil V/Max Performans serisi ürün ailesinde yer alan 95 ve 97 oktan kurşunsuz benzinler patentli özel formülü sayesinde, DIG (Direkt Püskürtmeli Benzin) motorlarda da etkin, enjektör ve sübaplarda üstün temizlik sağlayarak yakıt sisteminde ve motorda tortu oluşumunu önlüyor. Formülündeki etken maddeler ve sürtünme önleyiciler sayesinde motorda sürtünmeden oluşan kayıpları azaltıyor, motoru koruyarak verimliliğini artırıyor, emisyonları düşürüyor ve % 4’e varan oranda yakıt ekonomisi elde ediliyor.

Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz motordan en yüksek güç ve performansın alınmasını sağlıyor. Yüksek motor temizliği ve koruması sağlayan Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin serisi 88 kat temizlik sunuyor. Yapılan testlerde; Sıradan yakıtlar emme valflerinde 356 mg tortu bırakırken, yeni nesil V/Max Kurşunsuz Benzin serisi bu tortuların neredeyse tamamını temizliyor.

Yeni Nesil V/Max Eurodizel ise, Petrol Ofisi için özel olarak geliştirilen GreenClean teknolojisini barındırıyor. Bu teknoloji, aracın katkısız sıradan yakıtla kullanılması durumunda motorda oluşan kalıntıları hızla temizliyor, tekrar oluşumunu engelliyor. Düzenli kullanıldığında, yakıt ekonomisi alanındaki en yüksek değerin elde edilmesini sağlamasının yanı sıra, güç artışı ve uzun motor ömrü sunuyor. Daha sessiz ve keyifli bir sürüş elde ediliyor.

Petrol Ofisi Yeni Nesil V/Max Benzin ve Motorin ürünleri, hem yeni teknolojili; hem de de eski teknoloji araçlarda kullanılabiliyor.

Yeni Nesil V/Max Performans serisi akaryakıtları, aynı zamanda düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim